NEVŞEHİR AVANOS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eylül Ayı Müdürler Kurulu Toplantısı

2019-2020 Eylül Ayı Müdürler Kurulu Toplantısı Avanos Halk Eğitim Merkezinde yapıldı.
2019-2020 Eylül Ayı Müdürler Kurulu Toplantısı

Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER Başkanlığında, İlçe Milli Eğitim Müdür V. İlker AKDOĞAN ve ilçemiz Okul/Kurum Müdürlerinin katılımıyla, Avanos Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda 04 Eylül 2019 Çarşamba günü Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı.

2019-2020 yılında yapılacak çalışmaların genel bir değerlendirilmesinin yapılmasının ardından, Projelerin yanında yeni müfredat programının uygulanması, okullarda gerçekleştirilen kitap okuma çalışmalarına devam edilmesi, değerler eğitimine önem verilmesi, okul ve kurumlardaki güvenlik tedbirleri, belirli gün ve haftalarda dikkat edilmesi gereken hususlar, sosyal-kültürel faaliyetlere öğrencilerin daha fazla yönlendirilmesi, DYK (Destekleme Ve Yetiştirme Kursları), sınavlar, okullar arası öğretmen görevlendirilmesi konuları ele alındı.

Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER, toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve okul müdürlerinin eğitim öğretim yılı ile ilgili olarak sorun, istek ve önerilerini dinledi. Toplantıda Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER:
Eğitim öğretim yılının sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesi için okul müdürlerimizin özverili bir şekilde çalışmalarını istedi. Müdürler Kurulu toplantılarına yıl içerisinde de iştirak ederek eğitime yönelik desteğini vurguladı. Okul/Kurum Müdürlerimizden eğitim ve öğretim kalitemizin artırılmasına yönelik projelere ağırlık verilmesini, okullarımızda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek zaman zaman toplantılar yapmalarını isteyen Kaymakamımız Sayın Olgun ÖNER, Okul/Kurum Müdürlerimize teşekkür ederek ayrıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker AKDOĞAN toplantı gündem maddelerini görüşt. Okul/Kurum Müdürlerimizin maddeler ile ilgili soru, teklif, görüş ve önerilerini aldı. 


16-09-2019
16-09-201916-09-2019

Cumhuriyet Mahallesi Kapadokya Caddesi No6 Avanos Nevşehir 50500 Türkiye - 0 384 511 40 24(Santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.